Yunus Emre Ortaokulu

Vizyon: Hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim sistemi.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı LGS Sultanbeyli İlçe Birincisi okulumuzdan çıkmıştır.

Saatler: 09.00-15.00
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuz il ve ilçe çapında yapılan sportif faaliyetlere aktif olarak katılım sağlamış ve çeşitli ödüller almıştır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda TÜBİTAK işbirliğinde bilimsel etkinlikler gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları: Okulumuz TÜBİTAK,Erasmus+ ve Teknofest projelerine başvuru yapmıştır.

WEB - https://syunusemre.meb.k12.tr

Adres - ADİL MAH. VANİKÖY SK. NO: 1 İÇ KAPI NO: 2 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sultanbeyli´nin en nezih mahallelerinden biri olan ve ilçe merkezine çok yakın Adil Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - ADİL MAH. VANİKÖY SK. NO: 1 İÇ KAPI NO: 2 SULTANBEYLİ / İSTANBUL

Ulaşım Sultanbeyli Merkezden 132m-132v 18m 131c otobüsleriyle. İng Bank yanından kalkan Çiftlik Minibüsleriyle ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 1 km